Are un parfum deosebit de puternic dar in acelaşi timp si destul de fin, iar ca si gust est ..
Citeste articolul

Postat: 05.11.2015
Catina nu este cunoscuta de ieri, de azi, ci de mii de ani. Stramosii nostrii, dacii, o foloseau ..
Citeste articolul

Postat: 03.11.2015
Acesta boala este caracterizata prin dilatarea permanenta,circumscrisa si patologica a venelor,da ..
Citeste articolul

Postat: 10.10.2015
Organismul uman se detoxifica in mod natural prin colon, plamani, ficat, rinichi si piele, insa a ..
Citeste articolul

Postat: 24.09.2015
Exista o zicala americana care spune“Un mar pe zi tine doctorul departe”. Noi credem ca e nevoie ..
Citeste articolul

Postat: 22.09.2015

Unt de cacao nerafinat procesat la rece

Cod produs: Bio4
Disponibilitate:
În Stoc
Preţ: 32,00 Lei

NGREDIENTEunt de cacao crud. (Theobroma cacao)

 

Este obţinut prin presarea la rece a boabelor de cacao urmat de filtrarea mecanică a acesteia. Untul de cacao are o culoare gălbuie, cu aromă şi gust de specific.

 

Componenţi principali:

acid stearic, acid oleic, acid palmitic, acid linoleic,  polifenoli, teobromină, tocoferoli, tocotrineoli, squalene, fitosteroli.

Untul de cacao este solid la temperatura camerei, se topeşte la peste 35°C.

Se poate folosi  pentru prepararea produselor de patiserie, cofetarie.

 

Ţara de provenienţă: Republica Dominicană.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine: