Are un parfum deosebit de puternic dar in acelaşi timp si destul de fin, iar ca si gust est ..
Citeste articolul

Postat: 05.11.2015
Catina nu este cunoscuta de ieri, de azi, ci de mii de ani. Stramosii nostrii, dacii, o foloseau ..
Citeste articolul

Postat: 03.11.2015
Acesta boala este caracterizata prin dilatarea permanenta,circumscrisa si patologica a venelor,da ..
Citeste articolul

Postat: 10.10.2015
Organismul uman se detoxifica in mod natural prin colon, plamani, ficat, rinichi si piele, insa a ..
Citeste articolul

Postat: 24.09.2015
Exista o zicala americana care spune“Un mar pe zi tine doctorul departe”. Noi credem ca e nevoie ..
Citeste articolul

Postat: 22.09.2015

Miere Manuka 250 gr Sonnentor

Cod produs: MNK12
Disponibilitate:
În Stoc
Preţ: 145,00 Lei

Apicultura etica si cresterea buna a albinelor; control asupra propriilor caracteristici, reîmpadurire si proiecte de plantare ca parte a initiativei noastre de compensare a amprentei de carbon Co2.
Uleiul de cimbru organic SONNENTOR tine varroa departe de stupi!
Singura stupina certificata organica într-o arie de 45 000 de hectare!
Matcile se pot deplasa liber si pot zbura din stup dupa voia lor.
Nu închidem matcile, si nici nu le taiem aripile.
Amenajarea stupilor conform principiilor biodinamice si DEMETER.

Mierea Manuka SONNENTOR are factorul UMF (Unique Manuka Factor) cel mai ridicat cu nivel maxim de activitate - UMF 25+! 

IMPORTANT: FARA hranire sau adaos de zahar! Recomandat in special COPIILOR.

Mierea de Manuka este consideranta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural avand un spectru extrem de larg de actiune, fiind singura miere din lume care distruge urmatoarele microorganisme bacteriene si fungice: Escherichia coli (E. coli), Staphylococcus aureus (Staph infections), Citrobacter freundii, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, 
Streptococcus faecalis, Streptococcus pyogenes, Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac), Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) – infectii de spital, Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE).
Este de asemenea, deosebit de eficienta in cresterea imunitatii si ameliorarea: problemelor sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, Sindromul Colonului Iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri; racelilor, durerilor de gat , simptomelor de gripa, problemelor gingiilor; artrita, acnea, herpesul labial, scabia, eruptii cutanate, arsuri, ulcer, infectii, intepaturi de insecte, paduchi, piele uscata, herpes, rani , dureri musculare, miros corporal neplacut, psoriazis, reflux gastric.

Albinele fac miere pentru a mânca miere, asa ca întotdeauna lasam suficienta miere în stupi ca albinele sa aiba destul sa manânce în timpul iernii.
Mierea noastra Ecologica Manuka se extrage la rece, si toate procedurile s-au facut în conformitate cu directivele Standardului pentru miere al UE, mierea nu se expune niciodata unor temperaturi de peste 38 grade Celsius, deci mereu este în intervalul maxim de temperatura al stupului.
Nu utilizam filtrare fina, iar indicele de polen, precum si puritatea mierii Manuka monoflora este întotdeauna cu mult peste 80% (pâna la 94%) de polen Manuka autentic.

MANUKA – bot.; Leptospermum Scoparium

Manuka este un arbust sempervirescent din Noua Zeelanda.
Este o planta foarte rezistenta care poate fi gasita în zonele litorale cât si în zone alpine.
Culoarea petalelor sale poate fi de la alb la roz si rosu închis.
Bastinasii Noii Zeelande, poporul Maori, îi atribuie caracteristici vindecatoare plantei Manuka.
Cercetarea caracteristicilor antibacteriene ale Mierii Manuka a început cu în jur de 20 de ani în urma, mai ales prin intermediul lui Dr. Peter Molan si Universitatea din Waikato.
Cererea pentru mierea Manuka si produsele cu continut de Manuka, cum ar fi uleiul de Manuka, a crescut semnificativ în acest timp.
În prezent NU exista standarde obligatorii în Noua Zeelanda pentru masurarea si enumerarea caracteristicilor antibacteriene.

TA – ACTIVITATE TOTALA 

Caracteristicile antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele strâng nectar si polen de pe Manuka si le aduc înapoi în stupi. Perhidrolul se creeaza printr-o reactie naturala între valoarea pH redusa, continutul redus de umiditate si diferite enzime. 

Activitatea Totala se masoara prin „metoda difuzimetrica cu godeuri în agar”, unde o solu?ie de fenol cu caracteristici antibacteriene asemanatoare se compara cu rezultatele obtinute pe urma mierii, apoi enumerata în grade de 5, ex. TA 10+, 15+, 20+.
În acest test, standardizat în laboratoare independente care sunt certificate pe baza standardelor din NZ, AU si internationale, mierea de Manuka se plaseaza pe un disc din sticla care contine bacteria Staphylococcus aureus.
Dupa mai multe 18 ore, se masoara cât de mult s-a încetinit raspândirea acestei bacterii, iar de aici se obtine valoarea TA.
Acest proces chimic se gaseste si în alte mieri, cum ar fi mierea de eucalipt si mierea de portocala, însa cu o valoare mai redusa.
Unele mieri au valori mai mari, ex. mierea de mana si mierea de rapita.
Doar rapoartele mierii Manuka afiseaza valori extrem de mari de 25%, TA 25+ si peste.
Însa exista si mieri Manuka care au un TA de doar 10+ si TA nedetectabil de <8,2.
Conform procedurii originale de testare dezvoltata de Dr. Molan, nu ar trebui sa existe miere Manuka cu o valoare a activitatii sub 8,2.
În prezent exista o multitudine de descrieri a valorilor mierii Manuka, de ex. „UMF” 5+ sau „NPA” 5+.
Din cauza lipsei unui standard de miere unic legal sau aprobat de guvernul NZ, exista un mare numar de asa-numite „standarde” autoproclamate care nu sunt independente pe piata.
ex. MHA, AAH, NZMA XY+, Active XY+, Bio-active XY+.

Prezentare:
250 gr

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine: