Are un parfum deosebit de puternic dar in acelaşi timp si destul de fin, iar ca si gust est ..
Citeste articolul

Postat: 05.11.2015
Catina nu este cunoscuta de ieri, de azi, ci de mii de ani. Stramosii nostrii, dacii, o foloseau ..
Citeste articolul

Postat: 03.11.2015
Acesta boala este caracterizata prin dilatarea permanenta,circumscrisa si patologica a venelor,da ..
Citeste articolul

Postat: 10.10.2015
Organismul uman se detoxifica in mod natural prin colon, plamani, ficat, rinichi si piele, insa a ..
Citeste articolul

Postat: 24.09.2015
Exista o zicala americana care spune“Un mar pe zi tine doctorul departe”. Noi credem ca e nevoie ..
Citeste articolul

Postat: 22.09.2015

AMESTEC FĂINĂ EXPRES PENTRU ALUATURI NEDOSPITE SZAFI FREE 1000g

Cod produs: BIO9
Disponibilitate:
În Stoc
Preţ: 29,00 Lei

Descriere Ingrediente: făinuri fără gluten (mei, sorg, făină de cartofi dulci), amidon: făină de tapioca, fibre alimentare (făină de psyllium husk, făină de fibre de bambus), agent de afânare: bicarbonat de sodiu, stabilizator de aciditate: acid citric.
Valori nutritive medii în 100g produs:
Energie                                          329kcal/1390kJ
Lipide:                                                     1,0g
din care saturați                                       0,4g
Carbohidrati                                           63,3g
din care zaharuri:(1)                                 1,3g
Fibre:                                                     14,3g
Proteine:                                                  9,5g
sare:                                                        0,0g
(1)zaharur regăsite în forma naturală în făină
valorile au caracter informativ

idee de rețetă pentru cozonac împletit Szafi Free:
Ingrediente (pentru 1 cozonac de cca. 490g)
Amestec de făină expres Szafi Free 250g, 55g eritrit pudră (sau zahăr pudră), 1g de sare himalaya, 1 g bicarbonat de sodiu, vârf de cuțit de pudră de vanilie, coaja rasă de la o lămâie, 30g oțet de mere (sau zeamă proaspăt stoarsă de lămâie), 260g apă la temperatura camerei, se pot adăuga după fructe deshidratate.
Pentru uns: 10g zeamă proaspătă de portocale.

Preparare:
Se preîncălzește cuptorul.
Se pregătesc în 2 boluri separate ingredientele uscate și ingredientele lichide, care se amestecă și se frământă până aluatul se desprinde de pe mână (2-3minute).
Se lasă 5 minute sa stea, după care se împarte în 4 părți și se rulază la o lungime de 23 cm în așa fel ca capetele să fie mai subțiri, după care se împletesc degajat. Înainte de coacere se unge cu zeama de portocale.
Se coace în cuptor preîncălzit la 180°C timp de 50 minute, se unge din nou și se mai coace 15minute la 200°C.
Se lasă să se răcească și se servește după gust
Notă: este foarte important ca eritritul sau zahărul să fie pudră

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine: