Are un parfum deosebit de puternic dar in acelaşi timp si destul de fin, iar ca si gust est ..
Citeste articolul

Postat: 05.11.2015
Catina nu este cunoscuta de ieri, de azi, ci de mii de ani. Stramosii nostrii, dacii, o foloseau ..
Citeste articolul

Postat: 03.11.2015
Acesta boala este caracterizata prin dilatarea permanenta,circumscrisa si patologica a venelor,da ..
Citeste articolul

Postat: 10.10.2015
Organismul uman se detoxifica in mod natural prin colon, plamani, ficat, rinichi si piele, insa a ..
Citeste articolul

Postat: 24.09.2015
Exista o zicala americana care spune“Un mar pe zi tine doctorul departe”. Noi credem ca e nevoie ..
Citeste articolul

Postat: 22.09.2015

Dejun Kollath cu Goji si Pin

Cod produs: SOL66
Disponibilitate:
În Stoc
Preţ: 6,00 Lei

Desscriere: Metoda Kollath, elaborata de profesorul Kollath - dietetician si doctor in medicina, permite asimilarea cerealelor la valoare nutritionala mare, fara procesare termica. Metoda Kollath asigura un aport energetic complex. Dejunul Kollath are la baza grau macinat si amestecuri de fructe si seminte crude.

Beneficiile dejunului Kollath:

  • confera energie si dinamism
  • asigura un mic dejun satios si hranitor
  • cresterea eficientei fizice si intelectuale
  • cresterea puterii de concentrare si a rezistentei la efort si stres
  • armonizarea greutatii corporale
  • combaterea constipatiei (si implicit, a autointoxicarii)
  • eliminarea senzatiei de oboseala si epuizare
  • ameliorarea aspectului pielii, al parului si al unghiilor

Compozitie: grau maruntit, goji, stafide, bucatele de mar, seminte de pin, seminte de dovleac si seminte de floarea soarelui. 100% natural. Fara zahar, aditivi sau conservanti.

Mod de preparare:

  • Graul maruntit se pune la inmuiat pe durata noptii, la temperatura camerei, intr-un bol de sticla sau lut. Se foloseste doar apa, cat sa acopere cu un deget graul din bol
  • Intr-un alt vas se pun la inmuiat fructele uscate si semintele din pachet
  • Se amesteca continutul celor doua boluri inainte de consum. Se pot adauga fructe proaspete, 1- 2 mere si optional fructe de padure, capsune, gutui, merisoare, coacaze, rodii. Se poate adauga scortisoara, miere.

Continut: 150 g

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine: